Met je gezin een weekendje weg bij Moon Trees | Moon Trees Challenge

Speel Moon Trees tijdens een weekendje uit

Actief buitenspel in de bossen

Wanneer je er een weekendje op uit gaat is het heerlijk om alle dagelijkse beslommeringen even helemaal achter je te laten. Weg met die telefoon, computer en andere dingen die je herinneren aan je dagelijkse sleur.

Wil je dat gevoel van ontspanning direct krijgen? Wandel dan het Moon Trees bos in en laat je in deze actieve real life game meeslepen door het avontuur. Waan je een Moon Trees Held en doe jezelf versteld staan. Al je dagelijkse zorgen liggen binnen enkele minuten mijlenver achter je. Een heroïsch gevoel maakt zich van jou meester.

Worden jullie de Moon Trees Helden?

Rennen, klimmen, klauteren. Maar ook strategisch nadenken en slim spelen. Dat is wat erbij komt kijken om Moon Trees Helden te worden. Dus bedenk vooraf met jouw team vast hoe jullie de uitdaging aangaan. Voor ieder lid van het team is wel een slimme rol te bedenken. Dat maakt Moon Trees een perfect spel voor jong en oud. Dus benut jullie capaciteiten goed. En wie weet gaan jullie er met de eer vandoor.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor weekenduitstapjes? Neem dan contact op met de Moon Trees locatie van jullie keuze. Zij vertellen je graag meer over het aanbod.