Haal een uniek spel binnen

Compleet nieuwe toepassing van game technologie

Moon Trees is een innovatief spelconcept omdat de nieuwste game technologie vertaald is naar een compleet nieuwe omgeving; de bossen. Nog niet eerder werd game technologie daarvoor ingezet. Door te kiezen voor een buitenspel als Moon Trees voor uw exploitatie bent u dus echt onderscheidend en vernieuwend. Uw gasten zullen versteld staan!

Een spel voor jong en oud

Met Moon Trees spreekt u een heel brede doelgroep aan. Deze real life game kan namelijk door jong en oud gespeeld worden. Het spel is geschikt voor spelers vanaf 6 jaar. Aangezien het spel in teamverband gespeeld wordt, kunnen ook oudere en minder fitte deelnemers het spel prima meespelen. Door in een team slim samen te werken is er voor iedere deelnemer wel een passende rol weggelegd en beleeft iedereen veel plezier aan het spel.

Geschikt voor uiteenlopende dagjes uit

Naast alle leeftijden vanaf 6 jaar, kunt u met Moon Trees ook heel verschillende doelgroepen aanspreken. Moon Trees is namelijk geschikt voor de meest uiteenlopende dagjes uit. Denk bijvoorbeeld aan kinderfeestjes, familie uitjes, bedrijfsfeesten, teambuilding activiteiten, vader en zoon uitjes, vrijgezellenfeesten enzovoorts.

U kunt uw propositie zo inrichten dat u voor ieder uitje een passend aanbod maakt, aangevuld met andere activiteiten, merchandise, eten en drinken.

Verlenging van uw seizoen

Moon Trees kan alle seizoenen gespeeld worden. Weer of geen weer. Kou of hitte. Feitelijk maakt dat voor het spelen van Moon Trees niet veel uit. Dat is prettig, want het betekent voor seizoensbedrijven vaak dat zij hun seizoen kunnen verlengen. Wellicht is dit voor uw bedrijf ook het geval.

Real life gaming in de bossen

Moon Trees is erop gericht om mensen lekker aan het bewegen te krijgen in de bossen. Een echt buitenspel dus. Maar ook wanneer uw bedrijf niet over een bos beschikt kan Moon Trees een optie zijn. In goed overleg kunnen we kijken naar de mogelijkheden voor de toepassing van Moon Trees op uw locatie als binnenspel. We vertellen u daar graag meer over.

Uw mogelijkheden verkennen?

Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem dan contact ons op. We gaan graag met u in gesprek om samen te ontdekken of Moon Trees een mooie aanvulling kan vormen op uw bedrijf!