Alle seizoenen buitenspelen in de bossen

Lente activiteiten

Online zoeken mensen vaak naar lente activiteiten. In de lente krijgt iedereen weer zin om naar buiten te gaan. Maar voor veel buitenactiviteiten is het in de lente nog wat fris. Omdat je met Moon Trees lekker actief bezig bent is het een perfect buitenspel voor in de lente.

Zomeractiviteiten

Daar waar het in de lente nog wat fris kan zijn, is het in zomer vaak erg heet voor een actief buitenspel. Op dat moment biedt het Moon Trees bos uitkomst. In de schaduw van de imposante bomen is het relatief koel. En dus een prima plek om actief bezig te zijn, ook in de zomer.

Herfstactiviteiten

In de herfst is het bos op zijn mooist. De kleuren zijn prachtig en de geuren heerlijk. Dat draagt enorm bij aan de betoverende speelervaring van het Moon Trees spel. Ze zeggen wel eens; slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding.

Dus wanneer u op regenachtige dagen de spelers goed adviseert over hun outfit, is Moon Trees ook een meer dan prima herfstactiviteit.

Winteractiviteiten

Sneeuw en kou hoeven de deelnemers er absoluut niet van te weerhouden Moon Trees te spelen. Wanneer er sneeuw ligt geeft dat het bos een extra dimensie. De geluiden zijn anders en je waant je in een geheel andere wereld. Voor Moon Trees maak je gebruik van de nettenparcoursen, dus zolang die niet glad zijn kan het spel prima gespeeld worden.

Uw mogelijkheden verkennen?

Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neem dan contact ons op. We gaan graag met u in gesprek om samen te ontdekken of Moon Trees een mooie aanvulling kan vormen op uw bedrijf!