Origineel kinderfeestje organiseren? Wat is er fijner voor kids dan lekker ravotten in het bos? Na een heerlijk actief spelletje Moon Trees is er nog veel meer te doen. Wat dacht je van picknicken in het bos? Of lekker klimmen en klauteren in de speelweide? Zo organiseer je in een handomdraai een compleet kinderfeestje waar de kids van genieten!

Klimmen en ravotten

Het Moon Trees bos van Klimbos Veluwe ligt in Park Berg & Bos in Apeldoorn. In dit prachtige park valt van alles te beleven! Zijn er ook jongere kids bij? Breng dan een bezoekje aan de speelweide. Deze open plek in het bos heeft een waterpomp, zandbak, klimpiramide, schommels en meer. Er is alle ruimte om heerlijk te rennen en te spelen.

Beklim de uitkijktoren

Heb je nog wat energie over? Klim dan eens omhoog bij de uitkijktoren links aan het einde van de Jubileumlaan. De toren is 26 meter hoog en brengt je met 128 treden tot boven de boomtoppen. In deze serene rust kun je op een heldere dag zelfs Deventer en Zwolle zien. Een prachtig gezicht.

Origineel kinderfeestje Moon Trees herfstpicknick in het bos

Herfstpicknick

Midden in het Stadspark Berg & Bos ligt de Bosweide. Hier worden soms evenementen gehouden, maar het is ook een perfecte plek voor een picknick, weg van de bewoonde wereld. Fleecedekentjes mee, warme chocolademelk in de thermoskan en jasjes aan. Spelen maar! Dit terrein ligt wat dieper in het bos, waardoor je soms wilde dieren kunt spotten!

Moon Trees Origineel kinderfeestje bos

Op avontuur in het bos zelf? Volg het Kidsnatuurpad of een van de wandelroutes die op de borden bij de ingang staan. Misschien zie je wel een wild zwijntje of een ree!

Ontdek hier alles over Stadpark Berg & Bos!

Een onvergetelijk verjaardagsfeest bij Moon Trees | Moon Trees Challenge

Origineel kinderfeestje boeken?

Je kunt de tickets makkelijk online bestellen; je ziet meteen welke data beschikbaar zijn! Wil je ook een snackje en wat te drinken voor de kids? Klimbos Veluwe biedt verschillende pakketten. Neem contact met Klimbos Veluwe op voor meer informatie.

Ga naar de site van Klimbos Veluwe