Bijzondere bomen

Maar er is misschien nog wel iets veel specialer aan dit bos. Wetenschappers van NASA hebben namelijk onlangs ontdekt dat door hun ruimtereis de Moon Trees heel bijzondere bomen zijn geworden die ons bescherming bieden. De Moon Trees bossen vormen een onzichtbaar schild dat de aarde beschermt, zodat wij hier veilig kunnen leven. Dat betekent wel dat wij heel goed voor de Moon Trees moeten zorgen.

Verzorg ze goed!

Gelukkig zijn het slimme bomen, ze kunnen namelijk met ons communiceren. Om ervoor te zorgen dat ze ons goed kunnen vertellen wat ze nodig hebben, zijn de speciale boomcomputers gemaakt die je aan de bomen ziet hangen. In het Moon Trees spel staan dan ook de behoeftes van de bomen centraal. Ze vertellen jou en jouw team telkens wat ze nodig hebben. Jullie uitdaging is om zo goed mogelijk voor de bomen te zorgen. Spelen jullie het spel slim dan maken jullie kans om echte Moon Trees Helden te worden!

Ga jij met jouw team de Moon Trees uitdaging aan?

Dan wacht jullie een spannende real life game in het Moon Trees bos. Samen met je teamleden ga je de strijd aan: wie wint binnen de speeltijd de meeste en meest waardevolle Moon Trees voor zich? Het bemachtigen van grondstoffen, bewaken en veroveren van Moon Trees vergt de ultieme samenwerking en strategisch inzicht. Worden jullie de nieuwe Moon Trees Helden?

Daag jezelf en anderen uit! Let the games begin!