Het ultieme uitje voor tieners met pit | Moon Trees Challenge

Een onvergetelijk uitje

Real life gaming in de bossen

De nieuwste technologie uit de gamewereld is gebruikt bij de ontwikkeling van Moon Trees. Moon Trees is gebaseerd op computergames, maar vindt plaats in de fysieke wereld. Een buitenspel dus dat heel gaaf is voor iedereen. Moon Trees is de overtreffende trap van een computergame en nog gezond ook!

Een avontuur in de bossen

Moon Trees is een real life game met een verhaal. Alle ingrediënten zijn er om de jullie verbeelding te prikkelen. Moon Trees daagt jullie uit en zorgt ervoor dat je lekker actief bezig bent. Jullie hebben als team een mooie missie. En als jullie daarin slagen hebben jullie de eer om uitgeroepen te worden tot Moon Trees Helden. Moon Trees is een fantastisch uitje met vrienden, voor een vader en zoon uitje of voor een familiefeest.

Actief buitenspel

Wanneer je met jouw team Moon Trees speelt ben je lekker actief bezig. Rennen, klimmen, samenwerken en goed nadenken dat is wat erbij komt kijken. Toch hoef je voor Moon Trees absoluut geen topconditie te hebben. Het is een spel voor iedereen. Door in een team slim samen te werken kan iedere deelnemer het spel op zijn of haar niveau spelen.

Worden jullie de nieuwe Moon Trees Helden?

Ga jij met jouw team de Moon Trees uitdaging aan? Dan wacht jullie een spannende real life game in het Moon Trees bos. Samen met je teamleden ga je de strijd aan: wie wint binnen de speeltijd de meeste en meest waardevolle Moon Trees voor zich? Het bemachtigen van grondstoffen, bewaken en veroveren van Moon Trees vergt de ultieme samenwerking en strategisch inzicht. Worden jullie de nieuwe Moon Trees Helden?

Daag jezelf en anderen uit! Let the games begin!