Een super gaaf spel voor alle kinderen | Moon Trees Challenge

Een spel dat echt tot de verbeelding spreekt

Een avontuur in de bossen

Moon Trees is een real life game met een verhaal dat tot de verbeelding spreekt. Alle ingrediënten zijn er om de verbeelding van kinderen te prikkelen. Moon Trees zet kinderen op een speelse en avontuurlijke manier aan tot lekker actief bezig zijn. Ze hebben als team een mooie missie. En als ze daarin slagen hebben ze de eer om uitgeroepen te worden tot Moon Trees Helden. Moon Trees is een fantastisch uitje met je gezin, met kinderfeestjes, voor een vader en zoon uitje of voor een familiefeest.

Actief buitenspel

Wanneer je met jouw team Moon Trees speelt ben je lekker actief bezig. Rennen, klimmen, samenwerken en goed nadenken dat is wat erbij komt kijken. Toch hoef je voor Moon Trees absoluut geen topconditie te hebben.

Het is een spel voor ieder kind. Door in een team slim samen te werken kan ieder kind het spel op zijn of haar niveau spelen. De kleinste kinderen kunnen bij het spel geholpen worden door grotere kinderen of door volwassenen.

Een real life game voor jong en oud

Voor Moon Trees ben je nooit te oud. Het is een buitenspel voor kinderen, tieners en volwassenen. Ga jij met jouw team de Moon Trees uitdaging aan? Dan wacht jullie een spannende real life game in het Moon Trees bos. Samen met je teamleden ga je de strijd aan: wie wint binnen de speeltijd de meeste en meest waardevolle Moon Trees voor zich? Het bemachtigen van grondstoffen, bewaken en veroveren van Moon Trees vergt de ultieme samenwerking en strategisch inzicht. Worden jullie de nieuwe Moon Trees Helden?

Daag jezelf en anderen uit! Let the games begin!