Speel Moon Trees wie weet word jij de Moon Trees Hero! | Moon Trees Challenge

Voor dit avontuurlijke spel ben je nooit te oud

Actief bezig zijn in de bossen

Wanneer je met jouw team Moon Trees speelt ben je lekker actief bezig. Rennen, klimmen, samenwerken en goed nadenken dat is wat erbij komt kijken. Toch hoef je voor Moon Trees absoluut geen topconditie te hebben. Het is een spel voor iedereen. Door in een team slim samen te werken kan iedere deelnemer het spel op zijn of haar niveau spelen.

Een waardevolle rol voor iedere deelnemer

Ben jij bijvoorbeeld super fit, zorg dan dat je zelf de grootste afstanden aflegt voor je team. Is een van je teamleden een echte boomaap? Laat hem of haar dan de bomen van het hoogste niveau bereiken.

De echte strategische denkers onder jullie kunnen fungeren als slimme spelverdelers. Zo heeft iedereen een waardevolle rol binnen het team en kunnen jullie samen de Moon Trees Challenge aan gaan.

Een real life game voor jong en oud

Voor Moon Trees ben je nooit te oud. Het is een buitenspel voor kinderen, tieners en volwassenen. Ga jij met jouw team de Moon Trees uitdaging aan? Dan wacht jullie een spannende real life game in het Moon Trees bos. Samen met je teamleden ga je de strijd aan: wie wint binnen de speeltijd de meeste en meest waardevolle Moon Trees voor zich? Het bemachtigen van grondstoffen, bewaken en veroveren van Moon Trees vergt de ultieme samenwerking en strategisch inzicht. Worden jullie de nieuwe Moon Trees Helden?

Daag jezelf en anderen uit! Let the games begin!